יום ראשון, 19 במאי 2013

שושי גל חושפת- מתכונים מנצחים לעסקאות מניבות


איך הופכים סמול טוק לביג ביזנס?
שושי גל ליקטה עבורכם 3 מתכונים מנצחים שהופכים קשרים להצלחה בעסקים.


לפני מספר שבועות פנה אלי מנכ"ל של חברה ידועה בבקשה: כמו שאת עושה סמול טוק – ככה אני רוצה שתלמדי את אנשיי למנף את הקשרים העיסקיים. הבקשה הובילה לכנס שנערך בשבוע שעבר, במהלכו למדו 100 אנשי עסקים איך להפוך סמול טוק לביג ביזנס. ובתור צ'ופר החלטתי לחשוף בפניכם חלק מאותם כלים יישומיים.  

מתכון ראשון: הדובדבן שבקצפת
דרגת קושי: כל אחד יכול. זמן ההכנה: חצי דקה. מרכיבים נדרשים: סקירת החדר.
איך הופכים זר למכר? כמו בכל התקהלות, גם המינגלינג גורם לאנשים להסתודד בקבוצות. אך מפעם לפעם עינינו פוגשות אנשים שניצבים לבדם – בדיוק אליהם כדאי לפנות: הם יוקירו תודה לאדם שהתעניין בשלומם ושם קץ למבוכתם. רוצים לדעת כיצד סגר איש עסקים ישראלי עסקה בגובה 7 ספרות בזכות שיטה זו ממש? פרטים נוספים בסדנה הקרובה

מתכון שני: מחמאות
דרגת קושי: כל אחד יכול. זמן ההכנה: משתנה. מרכיבים נדרשים: גישה חיובית.
למרות שבמתכונים רבים משתמשים בחמאה, אנחנו מעדיפים להשתמש בתחליף הכי בריא לנשמה: מחמאה. כדי ליצור קליק על ההתחלה, מומלץ להצטייד בחיוך רחב. הוא משחרר אנדורפינים, מעניק לנו וגם לאדם שמולנו תחושה נעימה. כדאי גם להיות נדיבים במחמאות: לא תאמינו כמה קל לפרגן  – וכמה טוב זה עושה לצד השני. 

מתכון שלישי: חם מהתנור
דרגת קושי: כל אחד יכול. זמן ההכנה: חצי דקה. מרכיבים נדרשים: כרטיס ביקור, אינטרנט.
פיתחתם שיחה חמה עם אדם שעשוי לפתוח עבורכם הזדמנויות חדשות? זה הזמן להחליף כרטיסי ביקור. רגע לפני שדוחפים את כרטיס הביקור לתיק – כדאי להציץ ולהתעניין בלוגו או במסר המוטבע בו. השיחה סביב הכרטיס תוכל להוביל לקביעת פגישה ולהפיכת הזר למכר.
זכרו: בכל התקהלות טמונה הזדמנות, מה שנדרש מאיתנו זה לצאת מפינת הנוחות.

כל המתכונים מבוססים על שיטה שפיתחתי, שהופכת קשרים להצלחה בעסקים בשלושה שלבים: מהיכרות – להתחברות – לשותפות.

שושי גל- מומחית לאמנות הסמול טוק והנטוורקינג לעסקים

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה